Gör din profil till en molnig oas med hjälp av detta enkla trick

Det kan vara svårt att få din profil att sticka ut på sociala medier, men det finns ett enkelt trick som du kan använda för att göra den till en molnig oas. Allt du behöver göra är att ladda ner några gratis bilder av moln från internet och sedan lägga dem i bakgrunden av dina inlägg. Detta kommer att ge din profil en unik look som kommer att få folk att ta notice.

Gör din profil till en molnig oas med hjälp av detta enkla trick!

Det finns inget som är så frustrerande som att gå in på din sociala medieprofil och bara se grått. Det känns inte precis som en inbjudan till att ta del av ditt liv, och det kan faktiskt vara en av anledningarna till att du inte har så många följare. Men det finns ett enkelt trick du kan använda för att göra din profil mer lockande – lägg till några moln!

Det ligger i vår natur att dra oss mot de saker som vi uppfattar som positiva och fridfulla. Och vad är mer positivt och fridfullt än ett par moln på himlen? Genom att lägga till några molniga bilder på din profil kommer du automatiskt att göra den mer lockande för andra. Dessutom kommer detta enkla trick att ge dig ett ”molnigare” intryck online, vilket betyder att du kommer verka lugnare och mer harmonisk.

Bli molnig på några sekunder – här är hur!

Moln är en viktig del av klimatet och påverkar temperaturen på jorden. Genom att reflektera solljus tillbaka till rymden kan de hjälpa till att hålla jorden kallare. Det finns olika typer av moln, allt från de små cirrusmolnen som är ganska vanliga, till stora cumulonimbusmoln som kan skapa stormar och åska. Moln bildas när luften blir varm och fuktig och stiger upp i atmosfären. När luften sedan når en kallare temperatur så condenseras vattenångan i luften till droppar eller iskristaller, vilket ger upphov till moln. Om du tittar upp mot himlen under en dag med mestadels sol så kommer du oftast se cirrusmoln, men ibland kan det bildas cumulusmoln också. Cumulusmoln ser ut som små mjuka tuvor och bildas ofta på dagen när solen värmer marken och Lufttemperaturen stiger snabbare än den gör högre uppe i atmosfären. Cirrusmoln är mer transparenta och har oftast en wispig struktur. De bildas normalt sett på natten eller sent på dagen när Lufttemperaturen faller snabbare än den gör högre uppe i atmosfären

Det snabbaste och enklaste sättet att göra din profil bild molnig

Det finns flera olika sätt att göra din profilbild molnig. Ett av de snabbaste och enklaste sätten är att använda ett foto redigeringsprogram som har inbyggda filter för detta. Du kan också ladda ner specialiserade molniga bilder från nätet och använda dem i din profil.

Så här laddar du snabbt upp dina bilder för att få dem att se molniga ut

När du vill göra dina bilder molniga, det finns två saker du kan göra för att snabbt ladda upp dem. Först, använd en mjukvaruinställning som kallas ”himmel” eller ”sky”. Denna inställning är ofta hittas i menyn ”bildeffekter” eller ”filtereffekter.” Det ger bilden en blå ton och ser mycket lugnande och trevlig ut. Du kan justera styrkan av himlen effekten för att passa din smak. Ett annat tips för att skapa en molnig look är att använda ett filter som heter ”gaussian blur.” Detta filter kommer också att ge din bild en blå ton, men det kommer också att göra allt i bilden se suddigare och mindre skarp.

Spara tid och redigera dina bilder på ett enkelt sätt – läs vidare för att ta reda på hur!

Det är enkelt att spara tid och redigera dina bilder på ett enkelt sätt. Allt du behöver göra är att ladda ner appen Photo Editor Pro från App Store eller Google Play. När du har gjort det, startar du appen och väljer din förstoringsgrad, kontrast och exponering. Detta tar bara några sekunder och nu kan du enkelt redigera dina bilder utan att använda en dator.